Skadedyrsbekæmpelse

Muldvarpeskud er jo rimeligt harmløse i sig selv, men kommer muldvarpen først ind i ens have, kan den hurtigt få din græsplæne til at ligne en slagmark. Et muldvarpeskud bliver til mange, for de små banditter er gode til at grave, og skal jo have et sted at gøre af den overskydende jord.

Det kan derfor være nødvendigt at bekæmpe muldvarpene, hvis ikke du kan leve med at de er herrer over din græsplæne.

- See more at: http://www.muldvarpebekaempelse.dk/#sthash.1sNPfxfz.dpuf
Vi kender dem alle. De små dynger jord som ligger på græsplæner, i rabatter, på marker og ja – alle mulige andre steder. - See more at: http://www.muldvarpebekaempelse.dk/#sthash.1sNPfxfz.dpuf

Vi tilbyder effektiv og billig bekæmpelse af bla. muldvarpe- og mosegrise, myrer og gåsebiller.

Vi kan hjælpe med at blive fri for disse små skadedyrs store tyranisering af græsplæner mm. med vores effektive mosegris- og muldvarpebekæmper.

På vores muldvarpebekæmper er der koblet en brændstofpumpe på, som suger en doseret blanding af diesel og benzin fra en beholder ned i udstødningssystemet. Dette frembringer en kraftig røgudvikling som gennem en klokke blæses ned i gangsystemet. Det høje tryk fra motorens udstødningssystem bevirker at doseringen sammen med kulilten afliver muldvarperne og mosegrisene. De dør i løbet af få sekunder og har derfor ikke mulighed for at undslippe. Metoden er smertefri og væsentlig mere miljøvenlig og effektiv end udlægning af  kendte gifte, som både kan dræbe fugle og andre dyr.

Denne bekæmpningsmetode er ufarlig for andre dyr og organismer. Kontakt os for mere information omkring skadedyrsbekæmpelse i Varde.

Ring eller mail til anlægsgartner Eigil Brinch Andresen på telefon 75 26 96 00, mobil 29 26 85 99, mail: mail@team-eba.dk