Haveanlæg & Græsplæner

Det er en god ide at få råd og vejledning inden man starter på omlægning af haven, vi kommer gerne ud på et gratis konsulent besøg. Der er mange muligheder, og det kan ofte være svært at forestille sig hvordan resultatet bliver når det engang er færdigt og det er her vi kan hjælpe.

Vi er nemlig specialister i at finde spændende og udfordrende løsninger, der lever op til Jeres ønsker og drømme. Vi kender de forskellige buske, planter, materialer og belægninger til bunds, og er eksperter i at få disse elementer til at spille sammen med landskabet på en elegant og harmonisk måde. Det er Jeres sikkerhed for, at investeringen holder mange år ud i fremtiden.

Derfor, tag en professionel anlægsgartner med på råd, det sikre Jer kvalitet, solidt arbejde og en smuk have året rundt.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om Jeres tanker og ønsker, så vi i fællesskab kan fastlægge budgetramme og tidsplan for et muligt projekt.

For at få en pæn græsplæne er det vigtigt at den anlægges på det korrekte tidspunkt. Det er også vigtigt at forarbejdet med jord er gjort grundigt og rigtigt, så det sikres at græssets kommende rodnet får de bedste betingelser for at blive sundt og kraftigt. På den måde bliver det lettere at holde mos og ukrudt væk fra plænen.

Der findes flere forskellige græssorter, og vi vælger altid den der passer bedst til dine ønsker og så naturligvis til de forhold som plænen skal fungere under. Skal græsplænen hurtigt tages i anvendelse kan vi også anlægge plænen med rullegræs, investeringen er større, men I får hurtigere en robust og solid plæne. En nysået plæne skal have tid til at rødderne får ordentligt fat. En sund græsplæne er lettere at holde, vi giver altid gode råd om plænens fremtidige pasning og pleje

Ring eller mail til anlægsgartner Eigil Brinch Andersen på telefon 75 26 96 00, mobil 29 26 85 99, mail: mail@team-eba.dk