Belægning

En naturlig del af vores arbejde er brolægning. Vi arbejder med opgaver fra gangstien i den private have og til de helt store offentlige pladser og anlæg. For at opnå de bedste resultater på toppen, lægger vi stor vægt på at lave et grundigt forarbejde i bunden. Vi ved hvor vigtigt det er at underlaget er stabilt og solidt, for at belægningen bliver så jævn og flot som overhovedet muligt.

Vi anvender alle former for belægnings materialer, og udvælger altid i samarbejde med kunden de materialer der passer til projektets omgivelser og budget.

Vi kommer gerne med ideer og forslag til hvordan projektet kan se ud, og sætter en ære i at komme med inspirerende og gennemtænkte forslag. De mange forskellige materialer og muligheder, kan være en jungle at finde rundt i, hvorfor vi altid anbefaler at få professionel hjælp og rådgiving. 

Eksempler på forskellige belægningstyper:

- Grusbelægninger
- Perlestensbelægninger
- Knuste granitskærver
- Belægningssten i beton
- Flisebelægninger
- Chausséstensbelægninger
- Brostensbelægninger
- Pigstensbelægninger ikke mindst for at få optimalt udbytte af investeringen.
- Teglstensbelægninger
- Plante stenmure
- Kampestemsmure
- Trapper i terræn 

Vi anlægger belægninger med mange forskellige formål, lige fra terrassen i rækkehushaven til de større belægninger som f. eks personaleterrassen ved virksomheden eller adgangs arealerne og parkeringspladserne ved bolig- og erhvervsbyggeri.

- Gangarealer
- Terrasser
- Indkørsler
- Fortove
- Parkeringsarealer
- Adgangsveje
- Overkørsler
- opbygning og renovering af kirkegårds diger

Hvad enten der er tale om en helt ny belægning eller omlægning af en eksisterende belægning, så tag os med på råd. Vi kan rådgive om korrekt dimensionering af den fremtidige belægning, herunder opbygning af grusbærelagene, valg af belægningstype, samt udformningen af den fremtidige belægning.

Anlægning af en belægning - uanset størrelsen - er en investering der gerne skulle holde i mange år, så det er vigtigt at udførelsen og dermed kvaliteten er iorden, Kontakt os gerne og få gratis rådgivning til netop dit belægnings projekt.

Så uanset om De står overfor at skal have anlagt nye belægninger, eller foretaget en omlægning af de eksisterende belægninger, så kontakt os for en uforbindende samtale eller besøg, så er De sikker på, at få en belægning der holder i mange år fremover.

Ring eller mail til anlægsgartner Eigil Brinch Andersen omkring brolægning i Varde på telefon 75 26 96 00, mobil 29 26 85 99, mail: mail@team-eba.dk