OM TEAM EBA

Anlægsgartner Eigil Brinch Andersen har siden 1967 beskæftiget sig med anlægs- og entreprenøropgaver med speciale i grønne anlæg,have-design, pleje og vedligeholdelse af de grønne udemiljøer og autoriseret kloakarbejde.

Vi sætter en ære i at levere et godt håndværk og god service. Vi tager altid udgangspunkt i kundens ønsker og behov, og er der brug for hjælp eller nye ideer, kan vi naturligvis også tilbyde rådgivning og projektering.

Vi har gennem årene løst mange forskellige opgaver, for den private haveejere, boligselskaber, erhvervsvirksomheder, arkitekter, hovedentreprenører og kommuner. Lige fra det mest simple anlæg til de store og krævende opgaver, hvor der stilles store krav til den faglige viden og kunnen.

Vores stab af kompetente medarbejdere har den nødvendige ekspertise til enhver opgave. Maskinparken er moderne og udvides løbende efter behov.

Uanset opgavens størrelse - fra den lille rækkehushave til de større opgaver i forbindelse med bolig- og erhvervsbyggeri - har vi med over 30 års erfaring i branchen ekserpertisen og maskinerne til, at udføre den pågældende opgavetype.


Ring eller mail til anlægsgartner Eigil Brinch Andersen på telefon
75 26 96 00, mobil 29 26 85 99, mail@team-eba.dk.

 

Team EBA
Torrupvej 10, Alslev
6800 Varde
Telefon: 75269600
Email: mail@team-eba.dk