Virksomheder

Prøv engang at kaste et blik ud ad vinduet på dit kontor. Se på de arealer, der omgiver din virksomhed. Hvad er det første der møder dine gæsters øjne? Er det en endeløs række af parkerede biler? Er det en lidt tilfældig beplantning, fra før virksomheden blev bygget? Eller er det et anlæg der trænger til at blive frisket lidt op ? Eller måske er alt i orden og skal blot vedligeholdes.

Virksomhedens visitkort udadtil
Et erhvervsbyggeri kan ligge i smukke grønne omgivelser med inspirerende udsigter til beplantninger af træer, buske, blomster og græs. Parkeringspladser og lagerpladser kan integreres i beplantningerne, så de ikke virker golde og forblæste og dermed giver et trist førstehåndsindtryk.

Det er nemlig omgivelserne omkring din virksomhed de besøgende først lægger mærke til - Er de smukke vil dette altid blive bemærket. Med andre ord - omgivelserne er virksomhedens visitkort udadtil.

Udemiljøet kan få præg af både have, park og landskab. Brug alle præg bevidst, så havepræget - som er dyrest i pleje - forbeholdes enkelte strategisk rigtige steder. Skab variation med træer i forskellige størrelser, fritstående buske med blomster og flot efterårsløv.

Mere tilfredse medarbejdere
Udover det repræsentative, er en vigtig funktion i udemiljøet at have noget smukt og livs-bekræftende, at kigge på ud gennem vinduerne, samt behagelige pausemuligheder udenfor som afveksling. 

Haver til undendørs pauser og møder behøver ikke at være særlig store - små haver er der altid plads til - blot der er sol og læ og adgang direkte fra cafeteriet, kantinen eller kaffestuen. Hvis man satser på blomster og blomstrende buske er det her de skal være. Og det gør heller ikke noget, hvis der er en smuk udsigt.

Vi tilbyder også flere former for udendørs aktivitets haver og cross fit løsninger, så de ansatte kan få sig rørt enten før eller efter arbejde.

Vi kommer gerne på et gratis konsulent besøg, for at diskutere hvilke muligheder der er i netop din virksomhed. 

Ring eller mail til anlægsgartner Eigil Brinch Andersen på telefon 75 26 96 00, mobil 29 26 85 99, mail: mail@team-eba.dk