BELÆGNINGSARBEJDE

Hvis du overvejer en ny belægning eller forbedring af din gamle, så kontakt Team EBA A/S og få et uforpligtende tilbud. Vi har mange års erfaring med belægningsarbejde og har dygtige og ansvarlige medarbejdere med bred erfaring. Hos Team EBA A/S er du sikret den bedste kvalitet.

Der er uendelige muligheder når der skal anlægges belægninger, både i valget af materialer, hvor den skal anlægges og i hvilken størrelse der ønskes. Vi rådgiver og finder den bedste løsning for dig.

Det er vigtigt at belægningen bliver konstrueret korrekt fra starten, da den gerne skulle holde i mange år. Der er flere forhold, der kan spille ind, blandt andet hvor tunge køretøjer der evt.  skal køre på belægningen. Derfor er det bedst at overlade arbejdet til en professionel.

Eksempler på forskellige belægningstyper:

- Grusbelægninger
- Perlestensbelægninger
- Knuste granitskærver
- Belægningssten i beton
- Flisebelægninger
- Chausséstensbelægninger
- Brostensbelægninger
- Pigstensbelægninger ikke mindst for at få optimalt udbytte af investeringen.
- Teglstensbelægninger
- Plante stenmure
- Kampestemsmure
- Trapper i terræn 

Vi anlægger belægninger med mange forskellige formål, lige fra terrassen i rækkehushaven til de større belægninger som f. eks personaleterrassen ved virksomheden eller adgangs arealerne og parkeringspladserne ved bolig- og erhvervsbyggeri.

- Gangarealer
- Terrasser
- Indkørsler
- Fortove
- Parkeringsarealer
- Adgangsveje
- Overkørsler
- opbygning og renovering af kirkegårds diger

Så uanset om De står overfor at skal have anlagt nye belægninger, eller foretaget en omlægning af de eksisterende belægninger, så kontakt os for en uforbindende samtale eller besøg, så er De sikker på, at få en belægning der holder i mange år fremover.

Ring eller mail til anlægsgartner Eigil Brinch Andersen omkring brolægning på telefon 75 26 96 00, mail: mail@team-eba.dk