Vedligehold og pleje af grønne områder

I alle former for anlæg indgår en beplantning. Hvad enten det udelukkende drejer sig om hæk, enkelte store træer eller et komplet surbundsbed, er det vigtigt fra starten at plantevalget er nøje sammensat udfra følgende kriterier:

- Jordbundsforhold
- Vind- og vejr forhold
- Krav til blomstring og løvfarver
- Plejeniveau fremover
- Pris og størrelse
- Øvrige vurderinger

Det er uhyre vigtigt at alle elementer gennemarbejdes, således man ikke står efter 5 år, og skal skifte det hele ud, fordi planterne alligevel ikke passer til den ønskede placering, eller med tiden bliver alt for store til stedet.
Derfor kan det kun anbefales at have sat sig godt ind i plantesammensætningen, enten gennem havebøger eller fra vores dygtige anlægsgartnere.

Under plantearbejdet sørger vi for at planterne på ingen måde lider overlast, idet vi placerer dem i skygge og læ, forud for plantningen.
Planterne er nøje udvalgte fra danske og udenlandske leverandører og planteskoler, og bliver kvalitetskontrolleret inden plantningen, således vi altid opnår et godt resultat.
Skulle der mod forventning være planter som ikke slår an, dækkes de af vores grogaranti, såfremt de er blevet passet efter vores anbefalinger eller henvisninger.

Vedligeholdelse
Efter endt anlægning af større opgaver, varetager vi ofte det efterfølgende vedligehold. Den store fordel for kunden er, at vi kender præcis hvordan området er anlagt.

Vi giver naturligvis også gerne tilbud på vedligeholdelse af anlæg vi ikke har bygget, så virksomheden kan få et overblik over den årlige omkostning, for at have smukke fliser, kønne grønne områder og minimale problemer med belægningen.

Vi kender de forskellige materialer tilbunds, hvorfor vi kan sikre at rengøring og reparationer bliver udført korrekt og til en fornuftig pris.
Vi tilbyder at lave faste vedligeholdelses aftaler, til favorable priser.

Kontakt os for at få et gratis konsulentbesøg, hvor vi laver opmåling, projekt beskrivelse som vi beregner et tilbud ud fra. 


Ring eller mail til anlægsgartner Eigil Brinch Andersen på telefon 75 26 96 00, mobil 29 26 85 99, mail: mail@team-eba.dk