PLANTEARBEJDE

En græsplæne er med til at give et helhedsindtryk af haven og huset, derfor er det vigtigt, at den er flot og velholdt. Gule pletter og huller i plænen giver hurtigt et træls indtryk, hvorimod en flot grøn plæne ser indbydende ud. Team EBA A/S har mange års erfaring med både anlægning og slåning af græs. Der findes flere forskellige sorter af græs, alt efter hvilken plæne man ønsker, haven skal have. Vi anlægger både rullegræs og sår helt nyt græs, alt efter dine behov og ønsker. Hvis du har en ujævn plæne kommer vi også meget gerne og jævner den ud, så den bliver flot og lige igen.

En græsplæne er en løbende proces at holde, det kan være tidkrævende og hårdt, derfor tilbyder Team EBA A/S en ordning hvor vi kommer ud og slå og plejer din plæne, så den altid er velholdt og flot. Denne ordning bliver selvfølgelig lavet efter dine ønsker og behov.

Hvis din græsplæne ikke står grøn og flot eller er den angrebet af mos, så er løsningen måske en vertikalskæring. Med en vertikalskæring skaber man lys og luft til græsset og derved bliver vækst og skuddannelse stimuleret. Dette fjerner mos og vissent græs. Det kan gøres på alle tider af året, men giver dog det bedste resultat i april/maj eller august/september. Når man har vertikalskåret græsplænen kan det være en god ide at give gødning, kalk og at efterså den, det vil give det bedste resultat.

Der er flere forskellige muligheder hvis man ønsker en hæk i haven. Den traditionelle løsning er skelafgrænsningen, hvor hækken afskiller haven fra vejen og/eller naboen. Men en hæk inde i din have som en rumdeler er også en smart og kreativ løsning. Der findes mange forskellige sorter hæk alt efter hvilket udtryk, du ønsker at få. Der er både den klippede hæk, der står skarpt og den uklippede hæk, der ofte bidrager til blomstring.

Team EBA A/S både planter og klippen hækken for dig. Vi sørger både for indkøb af de ønskede planter, klargøring af planteområdet / tilføring af frisk muldjord og selve plantearbejdet. Alt dette bliver selvfølgelig gjort af erfarne og dygtige folk, hvad end du ønsker barrodet eller færdighæk.

Udover at plante hækken klipper vi den også gerne. Sammen finder vi ud af, hvordan og hvor ofte du ønsker hækken skal klippes.

Hvad enten det udelukkende drejer sig om hæk, enkelte store træer eller et komplet surbundsbed, er det vigtigt fra starten at plantevalget er nøje sammensat udfra følgende kriterier:

- Jordbundsforhold
- Vind- og vejr forhold
- Krav til blomstring og løvfarver
- Plejeniveau fremover
- Pris og størrelse
- Øvrige vurderinger

Under plantearbejdet sørger vi for at planterne på ingen måde lider overlast, idet vi placerer dem i skygge og læ, forud for plantningen.
Planterne er nøje udvalgte fra danske og udenlandske leverandører og planteskoler, og bliver kvalitetskontrolleret inden plantningen, således vi altid opnår et godt resultat.
Skulle der mod forventning være planter som ikke slår an, dækkes de af vores grogaranti, såfremt de er blevet passet efter vores anbefalinger eller henvisninger.

Kontakt os for at få et gratis konsulentbesøg, hvor vi laver opmåling, projekt beskrivelse som vi beregner et tilbud ud fra. 

Ring eller mail til anlægsgartner Eigil Brinch Andersen på telefon 75 26 96 00, mail: mail@team-eba.dk